четверг, 7 февраля 2013 г.

гарні слова про класний керівник

Останн новини роздлуКонкурс:

Додан коментар модеруються та можуть бути видален без попередження

* Обов'язков для заповнення поля

Введть врний захисний код

Введть захисний код*:

Введiть коректний текст повiдомлення

Для НЕзарестрованих користувачв:

Для зарестрованих користувачв: 

Додати коментар:

Коментар вдвдувачвВаш коментар буде першим. Заповнть будь ласка форму...

А у коледж класний кервник Вадима Ална Гудима говорить лише гарн слова про хлопця: “Вн активно  радо береться за будь-як завдання. Займаться автомобльним моделюванням, бере участь на виставках технчно творчост.” За iнформацiю:Олександра Мруг

- Я по деревах у бабус постйно лажу, тож нчого такого надзвичаного не було, - продовжу вн. - Ялина, звичайно, густша.

За хвилину  кота,  студента хазя Матса обтрушували у майстерн вд голок. А вже через 20 хвилин студент сидв на парах.

- Дивлюсь, жнка бга внизу, кличе кота, - згаду Вадим. - Я спитав що й до чого, зняв куртку  полз. Кт крепко вчепився за шию поки я злзав донизу, мявкав.

Поки жнка безпорадно тупцювала пд деревом, а  син видзвонював рятувальн служби  з’ясовував коли, яка  за скльки може прихати машина, проходив повз студент Внницького технчного коледжу Вадим Солоненко.

- У мене душа в п’яти пшла, коли я побачила, що Матс на самсенькому вершечку ялини, - розповда жнка. - А вона ж висотою з поверхи три, а то й чотири. Я почала бгати пд нею, кричати, звати котика, але вн видно добре сам перелякався. Бо мявчав, але злсти боявся.

Того ранку у п’ятницю, 18 счня, хазяйка Матса, художниця Тамара Оврах, працювала у свой майстерн з синами, що по вул. Пушкна, 2, поблизу готелю “Подлля”. Мала бгти до перукарн, але недокликавшись у будинку улюбленця вийшла на вулицю.

Як студент технчного коледжу знмав кошеня з триповерхово ялинки23.01.13 325 0Внницького кота Матса з триповерхово ялини зняв звичайний студент.Смнадцятирчний рятувальник просто проходив повз  охоче погодився ползти на колючу красуню. За хвилину  переляканий кт  студент були на земл.

Як студент технчного коледжу знмав кошеня з триповерхово ялинки

Як студент технчного коледжу знмав кошеня з триповерхово ялинки - Новини Внниц

Комментариев нет:

Отправить комментарий